O nas

01

LINIJA PROJEKT

Podjetje LINIJA PROJEKT D.O.O. posluje kot družba z omejeno odgovornostjo od leta 2008. Dejavnost smo začeli z gradnjo cest oziroma izdelavo talnih označb. Ker pa je lastnik in ustanovitelj podjetja že od leta 2005 deloval kot samostojni podjetnik  USLUGA BIRO Bojan Koper s.p., katerega glavna je elektro dejavnost, se je odločil in večino te dejavnosti in poslovanja prenesel na podjetje LINIJA PROJEKT D.O.O..

Pri poslovanju skrbimo za kakovostno delo, upoštevanje dogovorjenih rokov, individualen pristop, korekten odnos s strankami, poslovnimi partnerji, zaposlenimi ter zunanjimi sodelavci. Zagotavljamo kakovost po sprejemljivih cenah.

Pri iskanju optimalnih rešitev za projekt upoštevamo zahteve in želje stranke ter veljavno zakonodajo in predpise. Nudimo svetovanje in predlagamo ustrezne rešitve ter delo opravimo kvalitetno in strokovno, zato smo vredni popolnega zaupanja.

Naša največja prednost je ta, da na enem mestu nudimo celovite storitve, ki so v celoti prilagojene stranki oziroma naročniku. Terminsko se prilagodimo tako, da so delovni procesi ali bivanje stranke, čim manj moteni.

Delujemo na področju celotne Slovenije, na Hrvaškem in tudi v Avstriji.

Naš moto je : ZADOVOLJNA STRANKA IN ZADOVOLJNI ZAPOSLENI SO KLJUČ DO USPEŠNEGA PODJETJA.

02

ZAPOSLENI

Delamo s kvalificiranimi , odgovornimi , pozitivno naravnanimi zaposlenimi in podizvajalci, ki ravnajo odgovorno in strokovno. Vlagamo v njihov osebni in profesionalni razvoj.

Veliki poudarek dajemo na zadovoljstvo zaposlenih, ki so seznanjeni s cilji in vizijo podjetja. Zavedamo se, da je zadovoljen in motiviran delavec tudi ustvarjalen. Ustvarjalnost in inovativnost pa zagotavljata uspešno prihodnost in obstoj podjetja.